TLÖTT

Mjo mjo, vakna för en stund sen, har fått 6 sms och 3 samtal denna morgon. Känner mig något sliten faktiskt, tlött.
Nu är de är påväg ner, i illfart kan jag tänka mig. Kaka and the gang. Och här sitter jag, ser ut som någon haft en elvisp i mitt hår, påsar under ögonen och allmänt trög. Att jobba natt är inte alla gånger så kul, dagen efter alltså.

Roger ringde jag precis, prata lite om att inhandla alkohol och vad som vore en lämplig present till Robin.
Han skulle ge han en stycket "radiostyrning", alltså att Robin skulle få bestämma helt och hållet tre saker som Roger skall göra, han bli extremt.... uhm ja, roligt, äkligt, charmigt etc etc. Släpper Rogers spärrar finns det inget som är omöjligt, det har vi erfarenhet av.

Nu funderar jag skarpt på en dusch, lite mat i magen och sen ner på stan och handla lite.

Snart är de här!

Max

Min katt, min kära katt Max. Han är störd, han har precis lärt sig att öppna luckorna i köket.
Förmodligen någon natt/dag framöver kommer han komma in bland glasen, och förmodat lyckas riva ner något. Visst, han är katt och smidig, men vetifan om han är så smidig.

Dessutom lyckades han öppna min byrå, putta ut lådan, för att sedan gå och lägga sig och sova där. Störd han är.



Hade tänkt att vända lite dygn nu, känner mig rätt seg men ska försöka sitta uppe en stund, dra en film eller nått.
Jobbar bara en natt nu, sen är det fan helg! Här ska det supas, oh ja. Kommer bli as kalas! Och denna gången ska jag fan dricka öl snabbare än Kaka, i will have my revenge! Mohahah

Robin fyller ju år på Lördag med så man får väl kasta upp plånboken och köpa nått åt han. Blir väl som vanligt nått tråkigt som en flaska sprit eller dylikt. Funderar skarpt på att köpa ett par strumpor till han eller nått sånt. Eller ett presentkort på Lindex, hade vart rätt kul. Robin i fina string hade fan vart nått.

Grått

Nu börjar det på allvar kännas grått, mulet och tråkigt ute.
Har aldrig gillat hösten, finns inte mycket som är bra med den. Enda är väl att man får lite mer tid över till att vara hemma och fixa, men som ni vet så är ju inte jag en direkt höjdare på att ta få saker och ting gjort.

Särskilt inte en dag som nu när jag ska jobba eftermiddag, ska åka om 15 minuter. Har hunnit så mycket som att äta frukost, kela med max och sitta lite här vid datorn. Ah har kollat posten också ja. Och ingen träning heller, kommer hem för sent för det.

Men allt är väl inte kass, tankade bilen igår för 11.09kr litern. Vilket är väldigt billigt. Glad Jens när inte vartenda öre försvinner så fort man måste köra till jobbet som ligger en bit bort.

Detta va ett sjuuukt tråkigt inlägg, men ja. Känner mig sjuuukt tråkig idag, lite grå sådär.


Förmiddag

Dessa JÄVLA förmiddagar. Jag är så trött, så trött. Det kan ju omöjligt vara sunt att gå upp 04.45 för att åka och jobba? När jag går med väldigt tunga steg mot min bil nere på parkering, och tittar upp på mitt hus så är det släckt överallt. Något fönster kanske har en lampa som lyser men man ser ingen som helst aktivitet inne i lägenheten.

Det regnar, det är blött, det är kallt. Det är fan ingenting som är bra med att gå upp så tidigt.

Sen när man väl kommit fram till bilen, öppnar dörren och stiger in. BLIXTER kallt. Och immigt. Man ser ingenting, nästan lättare att köra bilen med luktsinnet efter asfalten, om man nu hade kunnat köra en bil på det viset.

Nee nu ska jag sluta klaga, kände bara för att skriva av mig lite ilska över att jobba förmiddag :) Och imorrn är det dags igen. Pust stön flämt etc osv.

Suck

Ok, jag är kass.

Min fixa och dona ledighet går inte så bra, hittils vad jag har gjort är:

* Tvättat en tvätt

Ja, som ni ser, ingen hylla eller någonting. Bedrövligt. Och idag har jag inte hunnit med annat än att ta en fika och försökt fixa en dator som jag har här hemma. Den är dock snart klar, lite problem kvar bara.
Imorrn åker jag till Ystad, hem till André för första gången, känns lite kass att man inte har besökt han oftare. Så då kommer det inte hända någonting då heller. Och sen på Lördag så är det ju sista dagen man är ledig, då vill man ju inte hålla på och grejjer utan ta det lugnt och ladda inför nästa arbetspass.

Snart iväg och träna, sen ta en film med Robin. Sen är denna dagen över, dagarna flyger iväg känns det som. Men det är bara bra, för nu är det bara 7 dagar kvar!


Fringe

Ja! Äntligen har det kommit en serie som liknar Arkiv-X.
Som jag har saknat något i den stilen. Kommer ihåg när Arkiv-X började sändas. Man va ju så jävla rädd och skraj för vissa avsnitt. Men så började ju den serien balla ur som alla andra mot slutet, tråkigt nog.

Men det verkar som att Fringe kan leva upp som arvinge till Mulder och Scully, lite mer vrickat kanske men det gillar vi!

Annars idag är jag slö, slö som bara den. Har kvar en natt nu sen är jag ledig igen, vilket ska bli skönt.
Har en del att pyssla med här hemma känns det som, får bli en sån nyttig ledighet denna gången med städning, sätta upp hyllor och möjligtvis försöka sätta upp tv'n på väggen.

Men nu, ett avsnitt av Fringe och en morot.

Jobb(igt)

Jaha, det va ett tag sen man skrev här nu. Men Erik ska fan inte få rätt, jag ska orka.

Har väl hänt en del sen sist, har bla varit på äventyr i Västerås, vilket var väldigt väldigt trevligt!
Hälsade på Linda. Vi lagade mat, tittade film och gick en runda på stan, det är ju lite större än Karlshamn så blev lite avundsjuk på alla affärer och fik som finns där. Karlshamn har ju inte ens EN galleria så.
Dock så vill jag inte se, och framförallt inte lukta på varken ost eller vitlök på ett tag, blev lite mycket av det.

Så nu är man här hemma igen. jobbar jobbar jobbar. Får jobba så mycket jag kan för man vet ju fan inte om man får vara kvar på Tarkett länge till. Vartenda maskin på fabriken har stått stilla ett tag nu, inte en mattjävel jag har kört idag. DET är inte bra. Folk har ju inte råd att bygga någonting nu, då har vi inga att sälja matta till heller. Så förmodligen blir det väl varsel och eftersom jag bara varit fast anställd, eller tillsvidare som det heter, i knappt ett år så åker jag ju ut nästan först av alla. Då blir det att sälja min andra bil, bli av med mitt topplån så man kan överleva. För nu har man ju vant sig vid sin lön, och tror inte att A-kassan räcker till med mina utgifter jag har.

Vad tusan ska man göra om man blir arbetslös? Söka jobb här bland alla andra som blivit arbetslösa, närmare 400 från Volvo, ett par hundra från Karlskrona, man kommer ju behöva mörda för att få ett jobb här i lilla Blekinge.

Det suger.
Det är mycket som suger.

Nått som inte suger är dock att jag ska ta mig en kall öl och luta mig tillbaka nu.

Samhällsparasit

Ahh dryga gubbarna är på jobbet ibland.

Satt och fikade, så kommer den in en man (gubbe) som inte brukar fika med oss så ofta.
Så börjar han babbla en massa om nått som stod i tidning, om någon ungdom som gjort nått dumt eller vafan det nu va.

Och så börjar vi diskutera lite om saken ifråga, och så va det igång.

Han började hacka på allt som hade med ungdomar att göra, att vi bara satt vid datorn hela tiden, va spydiga och inte ville jobba. Och så tillslut när jag började tjaba emot så kallade han mig för samhällsparasit.

Ja ok, "dagens ungdom" kanske är lite vildare än förr, men vafan, samhällsparasit? Är det inte lite att ta i.
Tycker han kan försöka att anpassa sig lite istället, och inte dra alla ungdomar över samma kant.

Kolla mig liksom, jag är ju hur grym som helst.

RSS 2.0